Handelsbetingelser


Betaling

SelectedByYou modtager betaling med Dankort/VISA-Dankort og MobilePay. Betaling vil først blive trukket på din konto, når du har modtaget en bekræftelse. Ved køb af bøger, bliver beløbet først trukket, når du har modtaget en bekræftelse på, at vi har sendt bogen.

Alle beløb er i DKK og er inkl. moms.

SelectedByYou bruger en godkendt betalingsserver, der krypterer alle dine kortoplysninger med SSL (Secure Socket Layer) protokol. Det betyder, at man ikke kan aflæse dine informationer.

Levering

Du kan på www.selectedbyyou.dk booke dig ind på et kursus alle ugens dage. Når du er tilmeldt, vil du få en bekræftelse på din booking tilsendt pr. mail og beløbet for dit køb vil herefter blive trukket på din konto.  

Har du købt et online kursus, vil du inden for kort tid efter købsgodkendelse få tilsendt en bekræftelse af dit køb samt et link/licens til onlinekurset.

Reklamationsret og Refusion

Der er ikke reklamation- eller returret ved køb af tegnekurser, og der er ikke mulighed for at få penge retur såfremt man ikke kan deltage i det tilmeldte kursus. Man har dog mulighed for at få flyttet ens plads på et kursus ved at skrive til os på kursus@selectedbyyou.dk. med overskriften ”afmelding/om-booking af kursus” i emnefeltet. Vi vil gerne hjælpe med at booke dig ind på et senere kursus. For at kunne imødekomme en ”om-booking” skal afmelding ske senest 48 timer inden kursusstart.

Er man forhindret i at deltage i det tilmeldte kursus, har man også mulighed for at give pladsen til 3 part. Dog skal denne ændring meldes til os på kursus@selectedbyyou.dk inden 24 timer før kursusstart med ”navn på anden deltager + kursusdato” i emnefeltet.

Fortrydelsesret

Der gives 8 dages fuld returret på et kursus, der er købt i vores Webshop.
Perioden regnes fra den dag, hvor du modtager ordren.

Returneringsomkostninger skal du selv afholde.

Fortrydelse skal anmeldes til os senest 8 efter købet.

Meddelelsen skal gives pr. mail på kursus@selectedbyyou.dk. I meddelelsen skal du gøre os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret.

Klagemuligheder – oversigt og links:

Har du en klage over et kursusprodukt, der er købt i vores Webshop, kan der sendes en klage til:

Konkurrence- og Forbrugerstyrelsens Center for Klageløsning
Carl Jacobsens Vej 35
2500 Valby
Link: www.forbrug.dk

Hvis du er forbruger med bopæl i et andet EU-land, kan du angive din klage i EU Kommissionens online klageplatform.

Platformen findes her: http://ec.europa.eu/consumers/odr/
Angiver du en klage her, skal du oplyse vores E-mail adresse: info@domæne.dk